Åk och träna i Trosa, men ta inte med dig båten.

Två antiteser i upplevelse av staden Trosa:

Jag: Hej hamnkapten! Det var jag som ringde igår och ville boka, men du tog inga bokningar och sa åt mig att bara komma. Jag är på väg in med min båt. Finns det några lediga platser?

Hamnkapten: Jag vet inte, du får kolla.

Jag: Men får man ingen hjälp alls menar nu?

Hamnkapten: Nej. Du kan lägga dig utanpå någon annan om det är trångt.

Jag: Du menar typ sköt dig själv, här får du ingen hjälp?

Hamnkapten: ja. Ungefär så.

Av denna dialog blir jag lite träningssugen och tar en taxi till ett gym jag blivit rekommenderad. Skrotnissarnas gym (ja, det heter så.) som ligger en liten bit utanför Trosa Det är stängt, men jag ringer ett nr som finns.

Jag: Hej, ursäkta att jag stör, men jag är på besök i strosa och skulle vilja träna..

Glada trevliga tjejen: Oj vad kul att du vill träna hos oss! Jag låser upp via telefonen så du kan gå in och träna. Ring igen bara om det är något. Välkommen!

Grymma nya Hammer strenght maskiner, stora luftiga lokaler, hantlar upp till 80kg, hur mycket fria vikter som helst som sedan toppas med fantastisk service. Ett av de bättre gymmen jag varit på. Internationell klass. I en industrilokal utanför Trosa. Som de valt att döpa till skrotnissarna. Så rakt igenom imponerande. Viva skrotnissarna! www.skrotnissarna.se

Kontenta: Åk och träna i Trosa, men ta inte med dig båten.

Site Footer